e
Banner

Etiketler: batı nakliyat



Kadınlara yönelik önyargılar kalktığında şartlar eşitlenecektir


Yayın: 20-03-2020
Kategori: Lojistik

İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olan Batı Nakliyat Genel Müdür Yardımcısı Ebru Metinoğlu Demirel, “Kadınların iletişim, problem çözme ve stres yönetimi gibi yetkinliklerinin yüksekliğinden dolayı lojistik sektöründe çok başarılı olduklarını” söylüyor. Demirel, bilgi, sorumluluk, adalet ve liyakatin değerlendirildiği bir iş ortamında yöneticinin ya da çalışanın cinsiyetinin ikinci planda kalacağını vurguluyor.




BATI, e-ihracat hizmetlerini ZIPPY ile markalaştırdı


Yayın: 22-02-2022
Kategori: Kargo

Batı’nın, yeni yatırım adresi e-ticaret lojistiği oldu. Havayoluyla mikro ihracat yapan şirket, ZIPPY markasıyla ekspres kurye hizmeti sunmaya başladı. Havayollarının uçtuğu her destinasyona ETGB hizmeti sunduklarını, ZIPPY ile Orta Doğu bölgesine kapıdan kapıya teslimat yaptıklarını belirten Batı Nakliyat Genel Müdür Yardımcısı Ebru Metinoğlu Demirel, bu yıl kurye operasyon merkezi sayısını artırmayı, araç filosunu genişletmeyi ve yeni destinasyonlarla hizmet ağını genişletmeyi hedeflediklerini söyledi. 




Batı Express Kurye’nin Genel Müdürü Kaan Aydın oldu!


Yayın: 13-04-2023
Kategori: Lojistik

30 yılı aşkın süredir lojistik taşımacılık alanında hizmetlerine devam eden BATI Innovative Logistics’te 2023 yılından bu yana Uluslararası Satış Direktörü olarak görev yapan Kaan Aydın, BATI Express Kurye’ye Genel Müdür olarak atandı. 




ISO Tank taşımacılığında nelere dikkat edilmeli?


Yayın: 23-08-2023
Kategori: Lojistik

BATI Innovative Logistics, Avrupa ve ABD pazarı başta olmak üzere ekspres kargo taşımacılığı ile Ortadoğu’da Pazar lideri olarak çalışmalarına devam ederken, ISO tank taşımacılığında uzmanlığı ve deneyimiyle müşterilerine güvenli, verimli ve kaliteli hizmet sunuyor.